Opdrachten

Opdrachten op maat

Bedrijven, overheden en particulieren kunnen bij Psefas een opdracht op maat laten uitvoeren. Hoe werkt het?
Allereerst worden uw wensen, smaak, stijl, omvang van de opdracht en het beschikbare budget in kaart gebracht. Er wordt een ruwe schets gemaakt met mogelijke designs. Dit is een oriëntatiefase en is kosteloos.

Materiaalkeuze
Er bestaat een grote variatie in materiaal; van Italiaans glas tot tegels, en van marmer tot kunststof. Psefas adviseert welk materiaal het meest optimaal is voor uw specifieke opdracht. Maar uw smaak en eisen spelen een beslissende rol in de materiaalkeuze. Uiteraard speelt ook uw budget hierin een rol. Zo kan de prijs van Venetiaans goudglas in ruwe vorm bijvoorbeeld oplopen tot 500 euro per vierkante meter, terwijl gewone tegels maar 50 euro per vierkante meter kosten.

Definitief ontwerp
Als u een keuze hebt gemaakt uit een van de ruwe designs, gaan we tot het definitieve ontwerp over. Voor deze fase krijgt u een offerte. Tijdens de ontwerpfase onderhouden we een nauw contact met de opdrachtgever om tot een optimaal ontwerp te komen. Er is voldoende ruimte voor aanpassingen zodat het ontwerp geheel naar wens wordt uitgevoerd.
Als het definitieve ontwerp klaar is, krijgt u hiervoor een factuur. Op basis van het ontwerp stellen wij een globaal schema van uitvoering op en een offerte voor de uitvoeringsfase. In de offerte zijn materiaalkosten en arbeidskosten gespecificeerd. Zodra u de offerte accepteert, krijgt u een factuur voor de volledige materiaalkosten en 25% van het geoffreerde arbeidsloon.

Uitvoeringsfase
Afhankelijk van de technische eisen van het project wordt het mozaïek op locatie of in onze studio uitgevoerd. U krijgt uiteraard inzicht in het productieproces en wordt van de voortgang nauwkeurig op de hoogte gehouden. Na oplevering van het mozaïek betaald u het resterende deel van de factuur.

Leave a Reply